Takuuehdot

Toimittamissamme tuotteissa on kuluttajasuojalain mukainen takuu, sekä 7:n vrk:n vaihto-, ja palautusoikeus, mikäli tuote on epäsopiva meidän syystämme, tai rikki. Pidätämme oikeuden toimittaa sopiva ja ehjä osa kohtuullisessa ajassa. Mikäli saman kuntoista/varusteista osaa ei ole tarjolla, sovitaan kauppasumman alentamisesta, korottamisesta, tai palauttamisesta tapauskohtaisesti.

Toimitetun osan mukana veloituksetta seuraavat osat tai apulaitteet eivät kuulu takuun piiriin ( esim. ovissa lasinnostimet, moottorissa kytkin, anturit, vesipumppu, jne), eivätkä kulutusosat (kitkapinnat, hihnat, polttimot, suodattimet, verhoilumateriaalit, jne). Takuuseen eivät myöskään kuulu tiivisteet.

Pidätämme oikeuden rajoittaa tai evätä takuu, mikäli tuote myydään rikkinäisenä, korjattavaksi, tms.(kuntoluokka 2 ja 3, tai ilman luokitusta).

Tuotteiden hintaan lisätään mahdolliset rahti-, pakkaus- ja toimituskulut.

Elektroniikka-, eikä sähköosissa ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta (mm. sytytyksen ja polttoaineen syötön ohjausyksiköissä, latureissa, jne). Osien toimivuus on varmistettu ennen toimitusta.

Mahdollisesta palautuksesta on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Emme lunasta jälkivaatimuslähetyksiä.

Takuu raukeaa ajoneuvon, tai varaosan omistussuhteen muuttuessa.

Takuun edellytyksenä on ostotositteen esittäminen.

Takuun edellytyksenä on, että varaosaa käytetään sellaiseen ajoneuvoon ja sellaiseen tarkoitukseen, mihin sen alkuperäinen valmistaja on sen tarkoittanut.

Takuu ei vastaa virheellisestä asennuksesta, puutteellisesta jäähdytyksestä tai voitelusta, ylijännitteestä, jäätymisestä, väärästä polttoaineesta, ylikuormituksesta, luonnollisesta kulumisesta, kolarista tai törmäyksestä aiheutuneista vaurioista, tai jos osaa on käytetty kilpa-, tai viritystarkoituksiin, tai jos sitä on jollain tavalla muutettu, tai yritetty omatoimisesti korjata. Maksimikorvaus takuutapauksissa rajoittuu osan hintaan, tai sen kohtuullisiin korjauskustannuksiin. Pidätämme oikeuden suorittaa mahdolliset takuukorjaukset itse. Emme korvaa ilman tilaustamme suoritettuja töitä.

Takuun edellytyksenä on ajoneuvon valmistajan antamien huolto-ohjeiden noudattaminen.

Takuu ei korvaa kuljetuksen aiheuttamia vaurioita. Lähetykset vakuutetaan vain tilaajan erillisestä pyynnöstä ja tilaajan kustannuksella.

Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia, kuten mahdollista hinausta, matkakuluja, vuokra-autoa jne.

Takuu ei korvaa osan asennus-, maalaus-, yms kustannuksia, mikäli osan sopivuutta ja toimivuutta ei ole tarkistettu ennen em. toimenpiteitä.

Takuun voimassaolon edellytys on, että osa on kokonaisuudessaan maksettu.

Takuun voimassaolo alkaa toimituspäivästä. Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä viimeistään seitsemän vuorokauden kuluessa virheen havaitsemisesta.

Asiakkaan virheellisestä tilauksesta aiheutuneesta osan vaihtotarpeesta veloitamme rahtikulut, sekä 10 % osan hinnasta käsittelykustannuksina, kuitenkin vähintään 20€. Hyvitys tuotteinamme.

Tilausosista veloitamme ennakkomaksuna 25% osan hinnasta, jota emme palauta, vaikka asiakas peruuttaisi tilauksensa, mikäli olemme ehtineet käynnistää ko osan hankitaprosessin  tai irroittaa osan ennen tilauksen asianmukaista peruutusta.

ERITYISTÄ HUOMIOITAVAA

Varaosat toimitetaan ilman öljyjä ja nesteitä. Suorita em. nesteiden täyttö ennen käyttöä. 
Moottorin asennuksen yhteydessä on vaihdettava moottoriöljy, öljynsuodatin, ilmansuodatin, sekä jakohihna kiristimineen ja ohjaimineen valmistajan ohjeiden mukaan. Venttiilien säätö on suoritettava auton valmistajan ohjeiden mukaan. 
Jäähdytysjärjestelmän kunto on tarkistettava, sekä suoritettava jäähdytysjärjestelmän ilmaus ohjeiden mukaan. Varmista jäähdytysnesteen pakkaskestävyys. 
Varmista kaikkien tiivistepintojen ja liitosten ehdoton tiiviys. 
Ennen käyttöönottoa käytä moottori lämpimäksi ja varmista nesteiden riittävyys. 
Vaihteiston ja tasauspyörästön asennuksen yhteydessä täytä öljytilat valmistajan ohjeiden mukaisesti. Varmista kytkimen, vaihdevivuston ja vetoakseleiden/kardaanin kunto ja sopivuus. 
Vetoakselien vaihdon yhteydessä voitele nivelet auton valmistajan suosittelemalla tavalla.Sähkölaitteiden asennuksessa huomioi kontaktipintojen kunto, sekä kytkennän oikeellisuus. 
Suorita asianmukainen koeajo, ja varmistu osan toimivuudesta ja asennuksen onnistumisesta. 
Edellämainittujen työvaiheiden laiminlyönnistä seuraa takuun raukeaminen.

Mikäli epäilet osan sopivuutta tai toimivuutta, ota yhteys Teitä palvelleeseen myyjäämme.